Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Mijn naam is René Hendriks, assurantietussenpersoon in hart en nieren. Sinds 1984 in het vak en al jaren een bonk ervaring in Deurne en omstreken. Die is ook wel nodig in de huidige tijd. De maatschappij verhard en de consument wordt steeds kritischer.

Door de complexiteit van de materie is het bijna niet meer mogelijk om te generaliseren. Mijn specialismen zijn de particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, denk aan de inboedel-, auto- en woonhuisverzekeringen.

Voor de zakelijke markt is het nog breder; van de arbeidsongeschiktheidsverzekering en de aansprakelijkheid tot aan de rechtsbijstand en bedrijfswagens.

Verzekeringen zijn tegenwoordig op bijna elke hoek van de straat te koop; van het grote warenhuis tot de bank en van verzekeringsmaatschappijen tot websites. Maar maak je dan wel de juiste keuze? En als er schade is, wat dan? Vanaf dat moment komt de echte René Hendriks bovendrijven en voelt hij zich als een vis in het water. Veel schades zijn standaard en worden zonder noemenswaardige problemen uitgekeerd. Echter het komt ook nog steeds regelmatig voor dat dit niet zo is en dan ben ik net de Pitbull die zich vastbijt en niet meer loslaat tot het opgelost is! Strijdbaar voor de klant!

Uiteraard is de financiële dienstverlening een stuk breder dan alleen de schadeverzekeringen en net zoals de hersenchirurg van mijn knie af moet blijven kies ik er voor om voor de andere zaken u door te verwijzen naar de juiste specialist. Voor hypotheken is dat bijvoorbeeld de in Deurne geboren en getogen Erkend Hypothecair Planner Bart Janssen.

Onze werkwijze

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn. Afhankelijk van uw klantprofiel maken wij afspraken over het beheer maar ook over de frequentie waarmee we uw verzekeringspakket met u doornemen.

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.